Haberler
Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı`na Katıldık.
 

 

 <<<<<<<<<<<<<<<<< Stand 1208B`de bizi ziyaret edebilirsiniz >>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Avrasya Ambalaj Fuarı 2016

 

Avrasya Ambalaj Fuarı gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari buluşması olmaya devam ediyor. 2015 yılında 38 ülkeden 1211 yerel ve uluslararası katılımcıyı, 90`dan fazla ülkeden 5,012`si yabancı olmak üzere 51,217 nitelikli ziyaretçi ile buluşturan fuarlar, bölgesinin her yıl düzenlenen en büyük ambalaj ve gıda işlem fuarları olarak dikkat çekiyor.


Farklı bölge ekonomilerinin kavşak noktası İstanbul`da büyüyerek ve gelişerek 22. yılına ulaşan Avrasya Ambalaj fuarında yer alarak Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika`dan gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin karar vericileriyle buluşabilir; üretim gücünüzü göstererek ticaret hacminizi artırabilir, markanıza değer katabilirsiniz.


Saran - saklayan - sattıran ambalaj ürünleri, ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik kaliteli, uygun fiyatlı, projeye özel kısa vadede çözümler sunan ulusal üreticiler ile küresel markaların birlikte yer aldığı, bölgesindeki en büyük etkinlik olan Avrasya Ambalaj Fuarı`nı ziyaret ederek; bölgeyi yakından tanıyabilir, araştırma maliyetlerinizi asgariye indirerek ihtiyaçlarınız için çok sayıda seçeneği aynı anda inceleyebilir ve yatırımlarınızı bu fuarda gerçekleştirebilirsiniz.

 

© 2012 Aymaksan Ayla Makina Sanayi A.Ş.   |   Tüm hakları saklıdır. İzinsiz hiç bir yazı ve resim kullanılama ve kopyalanamaz.    |    Web tasarım Grimor
Firmamız Ambalaj
Sanayicileri Derneği
Üyesidir.
Firmamız Ambalaj
Makinacıları Derneği
Üyesidir.